PKO-liiga 2022 INFO
Julkaistu: 10.05.2022 12.41

PKO-liiga 2022 INFO

Tervetuloa kesän 2022 Jippo-junioreiden PKO-liigaan!


Ryhmät ovat Alakouluikäiset ja kouluun syksyllä menevät (6-7v.->) klo 17-18 ja Päiväkoti-ikäiset klo 18-18.45. Kenttinä ovat keskiviikkoisin Karhunmäen tekonurmi (Koulun vieressä) ja torstaisin Koillispuiston tekonurmi (Koillisväylä). Harjoituksissa saa käydä innon mukaan joko silloin kuin huvittaa tai sitten jokaisessa mahdollisessa. Myös Helatorstaina harjoitellaan.

Jaamme toiminnan aina tapahtuman alussa pienempiin yksiköihin pääasiallisesti lasten koon mukaan, mutta siten että kaverit ja siskot/veljet pääsevät halutessaan samoihin peleihin.

Varustukseksi pelaajille sään mukainen urheiluvarustus, jalkapallokengät ja säärisuojat ovat toivottavia, mutta eivät pakollisia. Omat pallot kannattaa jättää tapahtuman ajaksi kotiin tai vanhempien haltuun. Meiltä tulevat pallot ja yksi pallo hukkuu muiden pallojen sekaan varsin todennnäköisesti.


Molemmilla kentillä on vesipiste, mutta ainakin alkuun kannattaa varautua etteivät ne ole toiminnassa. Eli juomapullollinen vettä matkaan ja kuumalla kesäpäivällä sitten vielä enemmän.

Ohjaajina toimivat Jipon B-juniorit, joille työ on alkuun myös uutta ja jännittävää, joten annetaan heille myös mahdollisuus. Kaikki palaute toiminnasta kalle.kangaspunta@jippo.fi jotta toimintaa osataan jatkossa myös kehittää.

Pelipaidat laitetaan tilaukseen ensi viikolla ja ne jaetaan sitten harjoitusten yhteydessä niiden saavuttua. Kesällä (heinäkuu) pidetään kahden viikon harjoitustauko jonka tarkempi ajankohta ilmoitetaan kunhan kaupungin kenttätilanne selviää. Syyskaudelle pyritään saamaan vielä yksi vuoro PKO-liigaa Mehtimäen tekonurmelle, joka siis on tällä hetkellä remontin alla.

Ilmoittautumaan PKO-liigaan!