Hyvää Joulua!
JIPPO-juniorit ryJulkaistu: 21.12.2023 12.00

Hyvää Joulua!

Arvokkaat vapaaehtoiset toimihenkilöt ja kaikki perheet,


Joulun taika täyttää ympäristömme valolla ja lämmöllä, ja haluamme tänä jouluna erityisesti kiittää teitä kaikkia sitoutumisestanne ja arvokkaasta panoksestanne seuran hyväksi.

Vuoden aikana olette antaneet aikaanne, energiaanne ja sydäntänne seuramme toiminnan eteen. On ollut hienoa nähdä, miten yhteishenki ja talkoohenki ovat vahvistaneet seuramme yhteisöllisyyttä. Kiitos jokaisesta talkootunnista, jokaisesta kannustushuudosta ja jokaisesta tilanteesta, jossa olette olleet tukemassa ja mahdollistamassa toimintaamme. Kiitos teille apuvalmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat, varustevastaavat, kioskivastaavat, perheet ja kaikki toiminnassamme mukana olleet.

Joulun aika tarjoaa meille mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi ja arvostaa yhdessä saavutettuja onnistumisia. Toivotamme teille levollista joulua ja rentouttavaa lomakautta. Olkoon tämä aika täynnä lämpöä, iloa ja rakkautta perheen ja ystävien parissa.

Ensi vuodelle toivotamme lisää innostusta, yhteistyötä ja onnistumisen hetkiä. Olette seuramme sydän, ja ilman teitä emme olisi siellä missä nyt olemme.

Kiitos, ja hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!


Lämpimin terveisin,

JIPPO-Juniorit johtokunta

Toimiston osoite:

Rantakylän Liikuntahalli

Pataluodonkatu 11, 80160

Joensuu