Hyvää Joulua ja kiitos yhteistyökumppanimme kaudesta 2023!
JIPPO-juniorit ryJulkaistu: 20.12.2023 09.00

Hyvää Joulua ja kiitos yhteistyökumppanimme kaudesta 2023!

Hyvä yhteistyökumppanimme,

Joulu on aika ilon, yhdessäolon ja kiitollisuuden. Haluamme lämpimästi kiittää teitä kuluneesta vuodesta ja yhteistyöstänne meidän kanssa. Yhteisvoimin olemme voineet tarjota nuorille pelaajillemme unohtumattomia hetkiä, oppimiskokemuksia ja mahdollisuuden rakastaa jalkapalloa. Kiitos ❤️

Yhdessä olemme vahvempia, ja yhteistyökumppaneinamme olette olleet avainasemassa seuramme kasvussa ja menestyksessä. Olemme erittäin kiitollisia tuestanne, koska sen avulla olemme voineet tarjota mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden liikkua ja harrastaa. Harrastajamäärämme ovat kasvaneet tämän vuoden aikana paljon, ja on hienoa nähdä lasten liikunnan iloa.

Kiitos, että olette kanssamme rakentamassa nuorille pelaajillemme parempaa tulevaisuutta jalkapallon ja liikunnan parissa.

Toivomme, että löydätte hetken pysähtyä ja nauttia joulun taikaa perheen ja ystävien parissa. Toivotamme teille rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta. Odotamme innolla ja toivomme tulevia yhteistyövuosia ja uusia mahdollisuuksia yhdessä!


Lämpimin terveisin,

JIPPO-Juniorit pelaajat, perheet, vapaaehtoiset, valmentajat ja muu henkilökunta sekä johtokunta

Toimiston osoite:

Rantakylän Liikuntahalli

Pataluodonkatu 11, 80160

Joensuu