Jippo-juniorit ja Juniori Jokipojat yhteistyö 5-9-vuotiaiden ryhmissä
JIPPO-juniorit ryJulkaistu: 17.01.2024 07.00

Jippo-juniorit ja Juniori Jokipojat yhteistyö 5-9-vuotiaiden ryhmissä

Jippo-juniorit ry ja Juniori Jokipojat ry ovat aloittaneet yhteistyön kaudella 2023-24 5-9-vuotiaiden junioreiden monipuolisen harrastamisen mahdollistamiseksi.

Jääkiekkoa ja jalkapalloa harrastavat 5-9-vuotiaat juniorit voivat käydä veloituksetta kerran viikkoon toisen seuran harjoituksissa.

Juniori Jokipoikien valmennuspäällikkö Sasu Keto kommentoi seurayhteistyötä näin:
- Tämä on hieno tapa liikuttaa lapsia ja kaikista tärkeintähän on, että saamme lapset ylipäätään liikkumaan ja urheilemaan. Seurayhteistyö Jipon kanssa toimii hienosti. Seurayhteistyön kautta eri seuroilla ja lajeilla ei ole lajien välistä kateutta ja kilpailua ikävaiheiden pelaajista. Haluamme kannustaa lapsia liikkumaan ja urheilemaan monipuolisesti sekä harrastamaan useampaa lajia mahdollisimman pitkään. Oma intohimo löytyy kyllä matkan varrella, mutta 5-9-vuotiaat lapset on tärkeintä saada vaan liikkumaan usean lajin parissa.

Jippo-junioreiden junioripäällikkö Kalle Kangaspunta on Sasun kanssa täysin samoilla linjoilla. Monipuolinen harrastaminen on 5-9-vuotiaille ja vanhemmillekin junioreille erittäin tärkeää. Eri lajit myös tukevat toisiaan, kehittyminen yhdessä lajissa auttaa kehitystä toisen lajin suorituksissa.

Seurat infoavat 5-9-vuotiaita harrastajiaan myöhemmin siitä, miten naapuriseuran harjoituksiin pääsee mukaan.

Toimiston osoite:

Rantakylän Liikuntahalli

Pataluodonkatu 11, 80160

Joensuu